KONYA / KARATAY - Sakyatan İlkokulu

SEMPATİK MATEMATİK - E-TWİNNİNG PROJESİ

OKULUMUZDA E-TWİNNİNG PROJESİ BAŞLADI

07-05-202307-05-2023

Matematikle ilgili insanları tanıtarak disiplinler arası yaklaşımı benimseyerek bu beceri ve deneyimlerin diğer derslerle de ilişkisi sağlanarak Matematiği sevilen bir ders haline getirmek amacımızdır. Hayatımızın bir parçası olan ve öğrencilerimiz için korkulan bir ders olan matematik dersini eğlenceli, daha somut, zeka oyunları oynayarak, web2 araçlarını kullanarak, ilgili bilim insanlarını tanıtarak kalıcı öğrenmeyi sağlayacak bir derse dönüştürmek amaçlanmaktadır. 7-10 yaş öğrencilerimizin sınıf seviyelerinde öğretmenleri tarafından belirlenecek kazanımların web2 araçları ile daha somut, kalıcı ve ilgi çekici motivasyon sağlayacak şekilde oyunlar tasarlayarak işlenmesi, dijital becerilerinin geliştirilmesi öğrencilerimizin bu şekilde matematik ile ilgili zihinsel ve zeka oyunları öğrenerek ve oynayarak bilişsel gelişimlerini arttırmaktır. Amacımız, matematikle ilgili bilim insanlarını tanıtarak, disiplinler arası bir yaklaşımı benimseyerek ve bu beceri ve yeterliliklerin diğer derslerle ilişkilendirilmesini sağlayarak Matematiği sevdirmek.

Yayın: 07.05.2023 - Güncelleme: 10.05.2023 12:44 - Görüntülenme: 202